Locatie

Den Haag is van alle markten thuis: het is de stad van kunst en cultuur, de bestuursstad van Nederland, maar ook “de groene stad aan zee”. 

Binnen de stadsgrenzen heeft Den Haag vele fraaie parken, bossen en landgoederen. Op deze locatie zijn veel mogelijkheden, voor starters, bedrijven, mensen die samen willen bouwen of mensen die een vrijstaande woning willen. Maar vooral mensen die geen 13 in een dozijn woning willen.

Precies op de grens met het Groene Hart, vindt u Ypenburg. 

Sinds 1997 een comfortabele woon- en werkomgeving bij de entree van Den Haag, voor circa 30.000 bewoners. Samen met Leidschenveen vormt Ypenburg Leidschenveen-Ypenburg, het achtste stadsdeel van Den Haag.

In Ypenburg woont u comfortabel dichtbij de stad in een groene landelijke omgeving. 

Boodschappen doen kan er ook: Ypenburg Centrum biedt een royaal in Italiaanse stijl gebouwd winkelcentrum, maar ook de gezellige buurdorpen Nootdorp en Pijnacker hebben een scala aan diverse winkels in huis. 

Ypenburg is makkelijk te bereiken

De ontsluiting is optimaal: Binnen enkele minuten rijden de bewoners op de rondwegen en de a12 op weg naar Den Haag of Utrecht. Ook de A4 en de A13 zijn dichtbij. De openbaar vervoer verbindingen zijn uitstekend: zowel per bus, tram als trein is Ypenburg goed bereikbaar. Vanaf NS-station Den Haag – Ypenburg kunt u met de trein richting Den Haag, Gouda en Utrecht.

Met het Hofbad heeft Ypenburg een zwembad van formaat aan het aanbod toegevoegd!

Dit zwembad is het modernste zwembad in Den Haag en heeft een 50-meterbad, vier springplanken en een duiktoren van 5 meter hoog. Daarnaast is er een instructiebad, een groot recreatie bad met een glijbaan van 60 meter, whirlpool en wildwaterkreek.

Situatietekening

Deelplan 20 Pal achter het Hofbad, aan de rand van Ypenburg, biedt de gemeente kavels aan voor zelfbouwwoningen. 

Appartementen

18 ruime appartementen Ypenburg Den Haag

Belangstelling

Heeft u belangstelling om te wonen in Albatros Ypenburg?

Situatietekening

Deelplan 20 ligt aan het mooie water van de Plas van Reef en de Wetering.